Imamo sjajne vesti za vas! Od 18. oktobra 2023. godine, sa ponosom najavljujemo da sada možete platiti svoje račune u našoj IstokNet poslovnici. Ova nova usluga otvara vrata praktičnosti i dodatne pogodnosti kako biste lakše upravljali svojim finansijama.

Šta sve možete platiti u našoj poslovnici?

  1. Računi za komunalne usluge: Sada možete brzo i jednostavno platiti račune za struju, vodu, telefon i internet, sve na istom mestu. Bez dugih redova ili čekanja na šalterima komunalnih usluga.
  2. Telefonski računi: Bez obzira na vašeg pružatelja usluga, možete platiti svoje mobilne i fiksne telefonske račune kod nas. Više nema potrebe za traženjem različitih poslovnica različitih operatora.
  3. Osiguranje: Platite svoje mesečne premije osiguranja brzo i sigurno u našoj poslovnici. Osigurajte siguran i zaštićen život za sebe i svoju porodicu.
  4. Ostali računi: Bilo da imate račune za kreditne kartice, članarine teretane ili druge mesečne obaveze, mi smo ovde da vam olakšamo život.

Kako to funkcioniše?

  1. Posetite nas: Dovoljno je doći u našu poslovnicu koja se nalazi na Trg Republike 4, Brza Palanka. Naši ljubazni radnici će vas dočekati i pomoći vam u procesu plaćanja.
  2. Ponesite račune: Sa sobom ponesite sve račune koje želite platiti. Naš sistem će automatski prepoznati vaše obaveze i omogućiti vam brzu naplatu.
  3. Platite na više načina: Prihvatamo gotovinu, kartice i mobilna plaćanja. Odaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara.
  4. Potvrda plaćanja: Nakon što izvršite plaćanje, dobićete potvrdu o uspešnom plaćanju. Tako ćete biti sigurni da su vaši računi podmireni.

Naš cilj je olakšati vaš život i učiniti vaše finansije upravljivim na jednostavan način. Bez obzira jeste li pojedinac ili preduzeće, IstokNet je tu da vam pruži podršku u svim vašim finansijskim potrebama.